A BÜKKI KAPTÁRKŐ TANÁCSADÓ és SZOLGÁLTATÓ SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET sikeresen megvalósította a „Kácsi útkereső „című projektjét. A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg, a TÁMOP 2.4.3. D.2-13/1 pályázat keretén belül.

A projekt elsődleges célja teljesült azzal, hogy hat fő munkanélküli foglalkoztatása, 3 fő képzése projekt időszaka alatt. A Szövetkezet humánerő kapacitását képező tagok, egyéni képzettségeikkel és működési területeiken szerzett tapasztalataikkal, valamint e projekt keretében egy atipikus foglalkoztatási formát, a munkaerő kölcsönzési szolgáltatást alakított ki.

A végrehajtás során megtörtént a célcsoport toborzása, a projekt közvetlen célcsoportját alkotó állomány kiválasztása. Az együttműködő partnerek igénye szerint képzési programok megvalósítása, 3 fő célcsoport tag OKJ képesítés szerinti képzése.

Összességében a program megvalósította célját a programban résztvevő célcsoport tagjai munkaerő piaci helyzetük javítását célzó képzéseken vettek részt, majd munkaviszonyt létesítettünk.